Stanivuković: Nastavljamo tamo gdje smo pobjednički stali

Vijesti 02. jun 202114:38 1 komentar
N1

Nakon današnjeg sastanka delegacija SDS-a i PDP-a, javnosti su se obratili Mladen Radović i aktuelni gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Mi smo nastavljamo tamo gdje smo pobjednički stali. Politike koje smo zacrtali prije izbora, tog novembra nije bilo baš popularno stajati ovdje. Danas je to drugačije. Pobijedili smo u Banjaluci, najavili projekte jedna od tih stvari su bili i udžbenici. Danas se raspisuje prvi tender, prvi takav tender u regionu i očekujemo realizaciju do septembra. Mi smo i dalje kao dvije političke organizacije spremni nastaviti u tom pravcu. Cilj nam je da snažimo SDS, kao i PDP. Želimo determinisati ključne ljude koji će odnijeti pobjedu na izborima 2022. godine“, kazao je Stanivuković i dodao:

“Danas smo i o tome razgovarali jer smo potpuno uvjereni da ćemo pobijediti ovog puta, ne samo mi”.

Dodao je da će stranke nastaviti pojačavati prisustvo na terenu.

“Ovo neće biti samo bitka političkih organizacija, nego nešto i više od toga. Nastavljamo da pojačavamo prisustvo na terenu onoliko koliko mjere dozvoljavaju. Idemo na teren i plan je da obilazimo svako mjesto gdje ćemo da radimo vodovod, igralište.. Uvjereni smo u zajedničku saradnju”.

Šta se konkretno gradi ispred zgrade Sindikata?

Idejno rješenje je u razradi. Važno je napomenuti da sam do sada tri puta vraćao to idejno rješenje. Projekat je determinisan prošlom Gradskom upravom. Tu je planiran stambeno-poslovni kompleks, postoje ograničenja u spratovima, postoji estetika i arhitektura. Tamo konkretno šta će biti, u prva dva sprata vjerovatno poslovni prostori a iznad mogućnost stanovanja. Ono što je za nas kao grad važno je da iz toga izvučemo maksimalno koliko možemo i dobijemo novi Trg i novu Gospodsku“, pojasnio je Stanivuković.

“Ako sam nešto vraćao tri puta, to znači da nisam zadovoljan. Urbanistički plan će sve staviti pod kontrolu, zato nije bio cilj da se ikad donese. Meni jeste, želimo jednu novu razglednicu grada Banjaluke”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare