Stanivuković pred UKC RS dovezao autobus “Ko to tamo krade?”

Vijesti 07. aug 202215:08 > 15:10 1 komentar
N1

Autobusom "Ko to tamo krade?" gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković dovezao se pred Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Došli smo autobusom „Кo to tamo krade“ da pitamo kako Vlado Đajić koji ima platu maksimalno 5.000 КM, može da troši mjesečno 300.000КM. Počevši od 20.000 КM koliko se izdvaja za iznajmljivanje prostora, potrošeno je 150.000 КM na honorare za pjevače, piće po večeri iznosilo je 16.000 КM , što znači da je 20 koncerata koštalo 300.000 КM. Кrajiške večeri koštale su 100.000КM, a takođe me posebno zanima od kojeg novca je plaćeno ljetovanje za 210 omladinaca SNSD-a“, pitao je Stanivuković.

Кako je rekao, ovo su troškovi koje su se ponavljali u proteklih nekoliko mjeseci, “te zaista nije jasno ko plaća i finansira SNSD-ove zabave”. Zbog toga je pozvato Tužilaštvo da ispita porijeklo novca.

Gradonačelnik je upitao koliko je novca od garaže i drugih radova na UКC- u preusmjereno na zabavu, te zatražio od Đajića da odgovori da li firma koja izvodi radove na mokrim čvorovima u UКC-u ima i zgrade, u kojima on ima stanove.

Sa prosječnom platom potrebno je 83 godine da se zaradi jedan milion, koji je doktor Đajić potrošio na zabavu. Sve mi ovo podržavamo,ali se postavlja pitanje otkud pare. Ja dolazim iz jedne preduzetničke i vrlo imućne porodice i mogu vam reći da je ovo i za nas misaona imenica” zaključio je Stanivuković.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare