Stanivuković sa muftijom banjalučkim: U našem gradu svako ima svoje mjesto…

Vijesti 13. maj 202113:15 1 komentar
Facebook/Draško Stanivuković

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, čestitao je Bajram svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti. Stanivuković je posjetio i muftiju banjalučkog Nusreta ef. Abdibegovića.

“Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitam Ramazanski bajram, uz želju da ga provedete u zdravlju i sreći, zajedno sa svojom porodicom”, napisao je Stanivuković na svom Facebooku.

Stanivuković je rekao da je ovo prilika da ovaj važan dan obilježi sa muftijom banjalučkim Nusretom ef. Abdibegovićem, te sa njim porazgovara o važnim temama, te zajedno pošalju poruku da je Banja Luka prijateljski grad.

“Ljepota Banjaluke se ogleda upravo u tom prisustvu različitosti, u tome što pored Ferhadije, koja je istorijski važna za naš grad, možete da vidite i prelijepe pravoslavne hramove, ali i katedralu”, napisao je gradonačelnik Banjauke.

“U našem gradu svako ima svoje mjesto i tako treba da živimo, da se ophodimo jedni prema drugima i da pomažemo jedni druge, jer tu poruku nam upravo šalje današnji praznik”, istakao je Stanivuković.

Sa muftijom je dogovorio i prvu zvaničnu posjetu Gradskoj upravi, kada će otvoriti mnoge važne teme.

Свим припадницима исламске вјероисповијести честитам Рамазански бајрам, уз жељу да га проведете у здрављу и срећи,…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Thursday, May 13, 2021

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare