Stanivuković: Video je star tri godine, skreće se fokus s afere “Kiseonik”

Vijesti 26. sep 202115:56 3 komentara
N1

Video koji kruži internetom nastao je prije tri godine i nije snimljen u Gradskoj upravi, poručio je gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, nakon što je objavljen snimak na kojem djevojka u kancelariji na njegovim leđima uči jahati konja.

On postavlja pitanje, zašto je ovaj video koji je nastao prije tri godine, objavljen baš danas?

“Zašto ne prije prije pola godine ili godinu, ili za dvadeset dana? Zato što danas govorimo o najvećoj aferi koja potresa Republiku Srpsku, najvećoj aferi u posljednjih 20 godina i cilj je da se pažnja skrene sa te teme”, kazao je Stanivuković.

Zatim je dalje naveo da šaljive videozapise ima svako od nas te da je nastao u krugu bliskih prijatelja.

“Ali eto i po neki bliski prijatelj služi režimu, a režim je svjestan koja opasnost mu prijeti od mene kao gradonačelnika. Ne bi me čudilo da ovakvih ličnih diskvalifikacija bude mnogo. Isto je bilo i sa videom na kom vozim trotinet. To snimak nastao prije tri i po godine, a predstavljeno je da je snimljen sada, što apsolutno nije tačno”, naglasio je.

POVEZANA VIJEST

Podsjeća da na fokus treba vratiti na temu, a to je kiseonik koji se daje pacijentima na UKC RS.

“Danas i dalje nema odgovora. Iznijeli smo jasne tvrdnje da firma koja uvozi kiseonik u Republiku Srpksu nije registrovana za to i da kiseonik nikada nije poslao ni prvu seriju kvaliteta. To sve jasno govori da je ovo najveći kriminal od kada postoji Republika Srpska i oni na to nemaju odgovor. Vratimo fokus na temu kiseonik. Svi mi imamo slobodno vrijeme, svoje greške i privatni život. Razlika je što moje greške mogu našteti samo meni, a njihov čitavom narodu”, poručio je Stanivuković.

Oglasili su se i iz Gradske uprave Banjaluka navodeći ono što je Stanivuković već kazao, a to je da video nije nastao u njihovim prostorijama ni u toku radnog vremena.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare