Stefan Blagić za N1: Prisluškivali su me i pratili, iznenađen sam

Vijesti 01. mar. 202117:38 > 18:54
Podijeli:

Stefan Blagić, predsjednik Udruženja Restart Srpska, rekao je danas za N1 nije znao da je prisluškivan i praćen, a u razgovoru s Daliborom Mrdićem, komentarisao je presudu prema kojoj mu RTRS i tadašnji urednik ovog servisa Siniša Mihailović moraju isplatiti 5.000 KM.

On je istakao da ima prijatna iskustva s Osnovnim sudom u Banjaluci.

Govoreći o navodima da je praćen, kazao je da je i sam bio iznenađen.

”Vjerovali ili ne, ja sam to saznao kad je advokat rekao. Nije mi rekao ranije. Očekivao sam da se tako nešto dešava, mi živimo u zemlji gdje slobodno možete nekoga ilegalno da prisluškujete. Tako da nije toliko iznenađenje, ali za mene je bilo iznenađenje da sam bio prisluškivan i praćen”, istakao je Blagić u razgovoru za N1.

Rekao je da demanti nakon mnogo godina ne znači mnogo.

”Šteta je načinjena i kad oni objave demanti to neće ništa značiti jer su ljudi zaboravili”, dodao je.

O ”padu” Milorada Dodika…

”Nisam siguran da će biti skori pad, ali tendencija pada se vidi. Kada će to biti, ne možemo znati, jer opozicija i dalje nije jaka kao što je jaka vlast, prvenstveno SNSD. Može se desiti da se vlasti promijeni prije 2022. Nažalost, ono što sam vidio iz iskustva u Doboju je da su ovo bili jedini fer izbori u Doboju ikada i što je jako interesantno i na tim fer izborima kandidat SNSD-a je dobio dvije trećine glasova. To je poražavajuće za samu opoziciju tamo”, ispričao je gost N1.

O Drašku Stanivukoviću…

”Najbolji potez koji je povukao je potpuna transpranentnost finansija što znači drastično smanjenje prostora za korupciju”, rekao je.

Komentari

Vaš komentar