Stevandić: Zeljković vozi starog opela i nema nikakav “penthaus”

Vijesti 16. sep 202115:07 > 15:08 1 komentar
N1

Uhapšeni u akciji MUP-a RS, vlasnik turističke agencije "Travel 4 fun" Saša Marković, direktor firme "Promeding" Dragan Dubravac i direktor "Procontrola" Slavko Bojić, kao i direktor Instituta za javno zdravstvo RS Branislav Zeljković sumnjiče se za zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja čime je, sumnja se, pribavljena korist od oko 800.000 KM, kažu izvori iz istrage.

Portparolka Republičkog javnog tužilaštva Dragica Tojagić navela je da su maske plaćane 6,9 KM, a tržišna cijena 0,36 KM, odijela fakturisana duplo više-50 KM, a realna cijena 22,5 KM.

Ipak Nenad Stevandić, predsjednik US, čiji je član uhapšeni Zeljković, kaže da je po srijedi biranje mete.

Stevandić kaže da Zeljković vozi “starog opela” i da nema ”nikakav penthaus.”

Da li nekome smeta rast Ujedinjene Srpske ili pokušava da ubaci klip u koaliciju…”, upitao je Stevandić, misleći na vladajuću koaliciju u RS.

Najavio je da će napraviti proslavu kada Zeljkovića oslobode, iako ne želi da s upliće u rad tužilaštva.

Zalagao sam se da se specijalno tužilaštvo ukine, jer njihov rad je do sad bio katastrofalan i ne isključujem ni mogućnost da se radi o njihovoj osveti. Zeljkovića neće biti teško braniti i ne sumnjam u njegovu pravičnost, ali i Ujedinjena Srpska ima izvrsne pravnike koji mzu stoje na raspolaganju,” rekao je Stevandić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare