Stevanović: Ako ovu bitku ne dobijemo, nije mi mjesto u Gradskom vijeću Sarajeva

Vijesti 25. mar 202111:22 > 11:23 4 komentara
GV Sarajeva

Dr. Dragan Stevanović, vijećnik Gradskog vijeća Grada Sarajeva, najavio je mogućnsot napuštanja ove pozicije ukoliko, kako je naveo, "ovu bitku ne dobijemo".

“Napustio sam ugodnu hladovinu Doma naroda PFBiH i dobru platu po cijenu ličnih finansijskih gubitaka da ovom Gradu obezbijedimo dostojanstvenog, bez ijedne moralne mrlje, Gradonačelnika kakvog i zaslužuje svojom slobodarskim tradicijom. Ako ovu bitku ne dobijemo, nije mi mjesto u GV (po cijenu daljih finansijskih gubitaka) jer bi me bilo sramota valjati se u blatu naredne četiri godine sa ovakvim gradskim vijećnicima. Naš narod kaže s kim si takav si”, naveo je dr. Stevanović.

Napustio sam ugodnu hladovinu Doma naroda PFBiH i dobru platu po cijenu ličnih finansijskih gubitaka da ovom Gradu…

Posted by Dragan Stevanovic on Wednesday, March 24, 2021

Podsjetimo, kandidat za gradonačelnika Sarajeva Bogić Bogićević jučer je uputio pismo predsjedniku SDP-a BiH Nerminu Nikšiću u kojem ga obavještava o neopozivoj odluci da povuče kandidaturu za tu poziciju.

Kako je naveo, ona je očigledno postala kamen spoticanja u koalicionim odnosima “četvorke”, koja je tim povodom pokazala evidentno nejedinstvo na sjednici Gradskog vijeća Sarajeva.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare