Sutra inauguracija Dodika, pojačane mjere sigurnosti i građanima izdati savjeti

Vijesti 14. nov 202216:09 1 komentar
N1

Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili da povodom svečane primopredaje dužnosti predsjednika Republike Srpske, 15. novembra u Banjaluci preduzimaju pojačane mjere bezbjednosti u cilju održavanja povoljnog stanja bezbjednosti.

“Građani koji budu željeli da prate ovaj događaj ispred Palate Republike Srpske savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete. Savjet građanima je da zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužvi, sa sobom ne nose ruksake i torbe, te da svakako uz sebe imaju neki identifikacioni dokument. Predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane podsjećamo da je u cilju bezbjednosti učesnika skupa, 15. novembra na području grada Banjaluke zabranjena upotreba dronova”, saopštili su iz policije.

Pročitajte još:

Podsjećamo, nakon prebrojavanja glasčkih listića, a što je trajalo skoro mjesec dana, za predjsednika RS imenovan je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, a njegova protukandidatkinja, PDP-ova Jelena Trivić, još uvijek tvrdi da je na djelu bila ozbiljna izborna krađa.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare