Tanović o stanju svoga sina: Minuti kao sati, Orhan je negdje između jave i sna

Vijesti 17. feb 202214:59 > 15:00 0 komentara
Anadolija

Proslavljeni bh. redatelj Danis Tanović na Instagramu je opisao stanje svoga sina Orhana kojeg prošlog petka vozeći neprimjerenom brzinom udario automobil kojim je upravljao Benjamin Spahović.

Od siline udara Orhan je zadobio teške tjelesne povrede i od nesreće mu se ljekari bore za život.

Proslavljeni režiser na Instagramu je ranije objavio da je dječak skinut sa aparata za disanje. U današnjoj objavi Tanović je naveo da je njegov sin između jave i sna.

“Minute kao sati, Orhan je negdje između jave i sna. Nama ostaje da čekamo i nadamo se. Zaista nisam znao koliko je ljubavi u ljudima sa kojima živim. Hvala vam”, stoji u njegovoj poruci.

Podsjetimo, nakon teške nesreće u kojoj je dječak zadobio povrede utvrđeno je da je vozač koji ga je udario ranije imao preko 70 saobraćajnih prekršaja te da je i pored toga posjedovao vozačku dozvolu. Vještačenjem je utvrđeno da prilikom vožnje automobila nije bio pod uticajem alkohola niti narkotičkih sredstava.

Građani Sarajeva i cijele BiH proslavljenom režiseru i njegovoj porodici od dana teške nesreće izražavaju podršku i mole se za ozdravljenje dječaka koji je u nesreći teško povrijeđen.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!