Tema Dana uživo: Ko je nekad bio uz SDP sad je uz SDA i obratno

Vijesti 13. sep 202212:58 0 komentara
N1

I u današnjem "Danu uživo" donosimo pregled i analizu svih aktuelnosti iz zemlje, regije i svijeta.

Šta će za građane u praksi značiti ukoliko se postigne konačan dogovor o ukidanju akciza na gorivo na 6 mjeseci? Koliko ćemo ga plaćati? Koliko je izvjesno da se sjednice domova dese? Izvještavamo o (ne)porcesuiranju visoke korupcije, o izbornoj kampanji i onima koji ponovo žele biti u skupštinama, iako je iznimno upitno koliko toga su u prošlim mandatima učinili.

Kako ocjenjuje izbornu kampanju, primjećuje li nekoga autentičnog, jesu li moguće nezamislive koalicije poslije izbora, kako vjerovati onima koje gledamo godinama, ali i onima koji ih žele zamijeniti, pitamo danas u komentaru aktuelnosti Senku Kurt, novinarku.

I Izbornom dijelu Dana uživo o kampanji, kandidatima, podršci Denisu Bećiroviću za Predsjedništvo BiH, teškim optužbama na račun NES-a razgovaramo sa Fuadom Kasumovićem, gradonačelnikom Zenice i liderom BHI KF.

Dok gradonačelnik Zenice, inače bivši SDA-ovac, daje podršku Bećiroviću, gradonačelnik Bihaća, bivši SDP-ovac, podržava Bakira Izetbegovića u utrci za Predsjedništvo BiH. Šuhret Fazlić, na čelu pokreta “Pomak”, naš je drugi gost u izbornom programu “Dana uživo”.

Današnji muzički gost je Davor Gobac, frontmen benda Psihomodo pop, koji uskoro svira u Sarajevu.

Ne propustite najvažnije vijesti iz svijeta, kao ni naš sportski pregled.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!