Thomas Miller, Milan Petković, Esad Duraković i Alen Hrbinić gosti Dana uživo

Vijesti 26. okt 202213:42 0 komentara
N1

Dana u Danu uživo gledajte:

U „Danu uživo“ pratimo sjednice Savjeta ministara BiH, NSRS, te početak glavnog pretresa na suđenju u procesu protiv Ejupa Ganića i još devet osoba u predmetu “Dobrovoljačka”.

Ekskluzivno u “Danu uživo” gost je nekadašnji ambasador SAD u BIH, te predsjedavajući Međunarodne komisije za nestale osobe Thomas Miller. Razgovaramo o BiH prije 20 godina i danas, situaciji u regionu i svijetu, američkim pogledima na probleme sa kojima se suočavaju stanovnici naše zemlje.

O današnjoj posebnoj sjednici NSRS na kojoj se vodi rasprava o drugom rebalansu budžeta u 2022. godini, sinoćnjem mitingu vladajuće koalicije u Banjaluci, prebrojavanju glasova nakon oktobarskih izbora u BiH, osvojenom mandatu u Predstavničkom domu Parlamentarsne skupštine BiH – razgovaramo sa Milanom Petkovićem, potpredsjednikom NSRS i stranke Ujedinjena Srpska.

Osvrt na trenutnu političku situaciju u zemlji, proteste ispred OHR-a, ali i one održane juče u Banjaluci, odnos BiH prema međunarodnoj zajednici, stanje u visokom obrazovanju – daće akademik Esad Duraković u komentaru bh. aktuelnosti.

Pop-pjevač Alen Hrbinić ima novi singl “Bolujem, boluješ” kojim najavljuje novi, drugi po redu album. O novim pjesmama, saradnicima, bh. muzičkoj sceni – razgovaramo pred kraj “Dana uživo”.

Tu su i servisne i sportske informacije i vijesti iz svijeta. Sa vama od 16 do 18:30h – Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!