Tinejdžer u Škotskoj izvodio izazov s TikToka, majka ga pronašla mrtvog

Vijesti 01. sep 202215:52 0 komentara
Pixabay/Ilustracija

Tinejdžer u Škotskoj pronađen je mrtav nakon što je sudjelovao u internetskom izazovu u kojem je život izgubio Archie Battersbee.

Majka Lauryn Keating pronašla je 25. kolovoza Leona Browna (14) u sobi, nije reagirao na podražaje. Sada je uputila očajničko upozorenje drugim roditeljima i navela koliko mogu biti opasni trendovi na internetu.

Rekla je za Daily Record kako je Leon pokušao izvesti izazov Blackout, trend na društvenim medijima u kojem ljudi zadržavaju dah sve dok ne padnu u nesvijest. Prijateljica njezina sina rekla je da je Leon radio izazov na Facetimeu nakon što ga je vidio na TikToku.

“Ne očekujete da će to napraviti vaše dijete”

“Moj Leon je htio to prvi probati. On i njegovi prijatelji su vjerojatno mislili da je sve to smiješno i da se radi o zezanciji. Jedna od njegovih prijateljica na Facetimeu mi je rekla što je napravio. Kazala je da su svi mislili da će se probuditi. Ali Leon se nije vratio”, ispričala je majka.

“Čula sam za ovaj izazov jer se to dogodilo i Archiju Battersbeeju. Ali jednostavno ne očekujete da će to napraviti vaše dijete. Molim vas, upozorite ih, ovi online izazovi nisu vrijedni njihovih života. Nisu vrijedni lajkova”, dodala je.

Leon je pohađao srednju školu u Cumbernauldu.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!