Tomić: Uskoro ćemo znati cijelu istinu oko tog strašnog zločina nad policajcima

Vijesti 24. dec 202115:04 2 komentara
N1

Istina o ubistvu sarajevskih policajca Davora Vujinovića i Adisa Šehovića uskoro će se saznati, najavio je Duško Tomić, advokat Aleksandra Macana koji se sumnjiči za ovo ubistvo.

Macan se jučer predao Tužilaštvu Kantona Sarajevo nakon što je za njim bila raspisana Interpolova potjernica. Ranije mu je određen i pritvor.

Njegovo saslušanje danas je dugo trajalo. Do KPZ-a Miljacka policijski službenici su ga proveli kroz drugi izlaz tako da ga mediji nisu mogli snimiti.

Advokat Tomić podsjeća da je u programu N1 prije dvije sedmice najavio da će doći do nekih događaja u vezi ovog procesa.

“Ovo je lijepa vijest za cijelu državu, entitet, za kanton i grad. Da se stavi tačka na jedno mučno događanje gdje su ubijena dva policajca”, rekao je Tomić za N1.

Predao se Aleksandar Macan, osumnjičeni za ubistvo sarajevskih policajaca

Ističe kako je “prezadovoljan odvijanjem događaja”.

“Nismo se žalili na pritvor od 30 dana zato što smatram da 30 dana treba da se stvar slegne i radi bezbjednosti. Važno jeda me moj klijent nije prevario. Moj klijent se brani samo istinom i saznat ćemo uskoro cijelu istinu oko tog strašnog zločina nad policajcima u Sarajevu”, poručio je Tomić.

Dodao je kako nije vrijeme da se otkrivaju bilo kakvi detalji, te da će sve biti poznato uskoro.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare