Trivić poručila da Nešić napada opoziciju po Dodikovom nalogu

Vijesti 17. dec 202112:56 6 komentara
Jelena Trivić
Jelena Trivić (N1)

Jelena Trivić, zastupnica PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske (NSRS) reagovala je na izjave Nenada Nešića, predsjednika DNS-a koji je optužio opoziciju za gubitak na izborima u Prijedoru čiji je kandidat na funkciju gradonačelnika bio Goran Predojević.

Trivić je istakla da je nedopustivo da poraz Nenada Nešića u Prijedoru on pripisuje SDS-u i PDP-u, posebno, kako kaže, aludirajući na dokazanu opoziciju Maju Dragojević Stojić.

“Nenad Nešić je još manje pozvan da kritikuje najpoštenijeg među svim opozicionim političarima, Nebojšu Vukanovića. Više ne sumnjam u Nenada Nešića, osim da li napada opoziciju po nalogu Milorada Dodika, sa kojim je vrlo pristojno čavrljao preko telefona ili po nalogu jednog opozicionog političara, sklonog manipulaciji n.t.”, poručila je Trivić.

Nešić je kazao da su rezultati izbora u Prijedoru rezultat slabe sinergije među opozicijom, a tom prilikom je spomenuo i Nebojšu Vukanovića, zastupnika u NSRS navodeći da on svoju politiku temelji na lažima i klevetama.

POVEZANE VIJESTI

Na sve ovo je reagovala i Maja Dragojević Stojić koja je naglasila da je Nešiću rekla da što manje vremena provodi u Prijedoru.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare