U Danu uživo o Eurobasketu i Erdoganovoj posjeti BiH

Vijesti 06. sep 202214:21 0 komentara
N1

U "Danu uživo“ izvještavamo o posjeti predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogana Sarajevu, potpisivanju Sporazuma o pristupanju BiH Mehanizmu civilne zaštite Evropske unije, ali i brojnim drugim aktuelnim temama...

Danas od 14:30 sati, drugi put u posljednih desetak dana košarkaši Bosne i Hercegovine igraju izuzetno bitnu utakmicu protiv selekcije Francuske. Adnan Ljubović, sportski novinar BHRT-a i nekadašnji bh. reprezentativac Emir Halimić sa nama u sportskim minutama emisije, analiziramo današnju utakmicu, ali i ostala dešavanja na Eurobasketu.

U “Danu uživo” danas i predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić. Teme: izbori, kandidati, kompenzacijske liste, obećanja, koalicije, izmjene Izbornog zakona, budućnost BiH.

O radu Gradske uprave Banja Luka, uštedama u budžetu, prekomjernom zapošljavanju, ekonomskim problemima – razgovaramo sa banjalučkim gradskim menadžerom i jednim od kandidata PDP-a za poslanika u NSRS Bojanom Kresojevićem.

Liz Truss, koja je jučer izabrana za predsjednicu britanske vladajuće Konzervativne partije, danas bi trebala biti imenovana za novu premijerku Velike Britanije, gdje će zamijeniti Borisa Johnsona. Šta ova smjena donosi prije svaga, na unutrašnjem, ali i vanjskopolitičkom planu Velik Britanije, analiziramo sa Nevenom Anđelićem, profesorom međunarodnih odnosa, koji nam se javlja iz Londona.

I ovog puta donosimo prognozu vremena, informacije o stanju na putevima, svjetske aktuelnosti…

Sa vama od 16:00 do 18:30 sati će biti Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!