U Novom danu o Plavom telefonu – savjetodavnoj liniji za djecu i mlade

Vijesti 03. nov 202215:24 0 komentara
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Plavi telefon je anonimna, besplatna savjetodavna linija za djecu i mlade, mjesto gdje možeš da se obratiš kada imaš neki problem, kada se ne osjećaš dobro i kad imaš potrebu da pričaš o tome kako se osjećaš i šta te muči. Osobe koje će ti se javiti će te saslušati i zajedno sa tobom pokušati da riješe problem, da ti daju savjet kako da se postaviš u određenoj situaciji ili da te usmjere kome da se obratiš. Detaljnije sutra u Novom danu.

U naredne četiri godine biće zastupnik Demokratske fronte u Parlamentu FBiH. Šta će biti njegov fokus djelovanja, koliko je pauza u aktivnom političkom životu ostavila traga na politička promišljanja; kakva je danas politička scena u BiH? Gost Novog dana Dennis Gratz.

U Sarajevu 04.11. u Zemaljskom muzeju BiH otvara se ekskluzivna izložba Yves Saint – Laurent. Postavka predstavlja fotografije koje bilježe najuzbudljivije dijelove rada u sklopu karijere francuskog modnog kreatora i kostimografa. Ambasadorica Francuske u BiH Christine Toudic i fotograf i kustos izložbe Ziyah Gafić gosti su Novog dana.

U Sarajevu je u toku snimanje kratkog igranog filma JAN, sarajevskog producenta i režisera Kenana Musića. “Jan” je film o prijateljstvu i ljubavi, u trenutku i u životu kada su impulsi i promjene neodoljivi, a strah najveći problem. Kenan Musić sutra je naš gost.

Damir Dvorniković, autor monografije o ulicama bh. prijestolnice: Lijepo lice Sarajeva sutra je naš gost. Monografija je posveta dragim ljudima koje volimo da srećemo u našim životima i svemu lijepom što s ovih ulica nosimo u našem sjećanju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!