U Novom danu o uzrocima ostavki u SDS-u

Vijesti 04. nov 202215:42 0 komentara
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Sa 10,2 miliona KM, budžet predsjednika Republike Srpske raste na čak 55,9 miliona KM. Prema ukupnim sredstvima kojima će raspolagati, Milorad Dodik u naredne četiri godine biće najmoćniji predsjednik u regionu. Dodikov budžet biće pet puta veći od budžeta kojim raspolaže predsednik Hrvatske, Zoran Milanović i čak 17 puta veći od budžeta predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića. O budžetu predsjednika Republike Srpske ali i budžetu RS-a za narednu godinu, o zaduženjima i aktuelnim ekonomskim pitanjima, za “Novi dan” govori urednik i novinar portala capital.ba Siniša Vukelić.

Zbog loših izbornih rezultata, predsjednik Srpske demokratske stranke podnio je ostavku zajedno sa ostalim članovima Predsjedništva SDS-a. Mirko Šarović, predsjednik SDS-a u ostavci, biće gost “Novog dana”.

Izjavio je da je BiH u “strašnom položaju” jer se pred Savjetom bezbjednosti našla u istom spektru kao i Rusija, te da i srpska i bošnjačka strana vode istu politiku “u taboru u kom su jedini prijatelji Rusa u Evropi i Evroatlantskom savezu”. Josip Juratović, poslanik SPD-a u Bundestagu, biće naš gost.

Bosanskohercegovački reprezentativci, takmičari Džudo kluba Randori iz Istočnog Sarajeva, briljirali su na Evropskom kupu za kadete održanom prošlog vikenda u Kopru u Sloveniji. Uroš Mačar, osvajač zlatne medalje, i Lazar Ždrale, osvajač bronzane, biće gosti “Novog dana”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!