U sutrašnjem Novom danu debata o obrazovanju

Vijesti 11. sep 202212:38 0 komentara
N1

U sutrašnjem izdanju Novog dana gledajte:

Tema izborne debate bit će obrazovanje. Gosti Novog dana su predstavnici stranaka: Za nove generacije; Demokratski savez – DEMOS, Hrvatska republikanska stranka; Stranka za BiH.

Društveno – političku situaciju u Bosni i Hercegovini komentariše Maja Gasal – Vražalica, direktorica Akademije za žene, bivša državna parlamentarka.

Na koji način rat u Ukrajini utječe na odnose u BiH – koje su to dodirne tačke? Koja je uloga dodatnih snaga EUFOR-a u našoj zemlji? Čuva li NATO BiH? Kako zveckanje oružjem utječe na položaj BiH u svijetu? Gost Novog dana Antonio Prlenda, vojni analitičar.

Skandal, bruka i šta još sve ne je napravila odluka da fudbalska reprezentacija BiH igra prijateljski meč protiv Rusije. Donosimo najnovije reakcije.

Ženska odbojkaška reprezentacija plasirala se na Evropsko prvenstvo. Naše Zmajice još jednom su pokazale da nam je mjesto na velikim takmičenjima. Kapitenka reprezentacije Anđelka Radišković naša je gošća.

Uživo smo i u Londonu, reporter N1 televizije Miha Orešković izvještava o atmosferi u ovoj britanskoj prijestolnici nakon smrti kraljice Elizabete II.

Sa vama od 8:00 do 11:00 sati Alma Dautbegović-Voloder.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!