U UKC Republike Srpske od sutra vakcinacija pacijenata i njihovih porodica

Vijesti 28. jul 202118:12 > 18:23 0 komentara
N1

Sutra počinje vakcinacija ambulantnih i hospitalizovanih pacijenata u UKC Republike Srpske.

Ova najveća zdravstvena ustanova koja zbrinjava najveći broj pacijenata u Republici Srpskoj, ujedno i najteže pacijente, donijela je jedinstvenu odluku u zdravstvenim ustanovama širom Bosne i Hercegovine – proširiti obuhvat program vakcinacije protiv koronavirusa.

“Naša ustanova počinje sa vakcinacijom prvenstveno hroničnih pacijenata koji dolaze na ambulantne preglede, hospitalizovanih pacijenata i njihovih porodica, njihove pratnje, kao i svih zainteresovanih građana. Vakcinacija će se obavljati na vakcinalnom punktu Urgentnog centra UKC Republike Srpske, u zgradi Centralnog medicinskog bloka, ulaz od zgrade Ginekologije”, saopćili su iz UKC Republike Srpske.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti za vakcinaciju od sutra na broj telefona 051 343 030, svaki radni dan, u periodu od 9:00 do 12:00 sati.

Podsjetimo, proces imunizacije protiv koronavirusa u ovoj zdravstvenoj ustanovi počeo je 12. februara ove godine, kada je generalni direktor UKC Republike Srpske prof. dr Vlado Đajić prvi u Bosni i Hercegovini primio vakcinu. Od tada su konstantno vakcinisani zaposleni i penzioneri Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!