Ujedinjena Srpska traži smjenu Ćamila Durakovića

Vijesti 30. jul 202110:23 1 komentar
N1

Ujedinjena Srpska traži od svih koalicionih partnera smjenu gospodina Ćamila Durakovića sa mjesta predsjednika Skupštine opštine Srebrenica saopšteno je iz ove stranke, a zbog, kako navode, izazivanja podjela i unošenja nemira među građane Srebrenice.

“Ujedinjena Srpska je bila protiv i nije glasala za izbor gospodina Durakovića koji je nakon izbora na mjesto predsjednika skupštine zloupotrebio povjerenje odbornika koji su ga izabrali i bavi se aktivnostima koje izazivaju podjele i unose nemir među građane Srebrenice”, navode u saopštenju iz US.

Na koncu, iz US poručuju da očekuju brzu reakciju svih odbornika iz političkih stranaka registrovanih u Republici Srpskoj.

“Nadamo se razumjevanju i brzoj reakciji svih odbornika iz partija registrovanih u Republici Srpskoj koji moraju poslati poruku da niko ne smije da vrijeđa Republiku Srpsku i njene građane”, zaključili su iz Ujedinjene Srpske.

Ranije je predsjednik US Nenad Stevandić, komentarišući zakonske odredbe o negiranju genocida poručio je političkim liderima u RS da odgovornost treba biti veća od sujete, a pamet ispred ambicija.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare