Uz regionalne i domaće muzičke zvijezde dočekana Nova godina širom BiH

Vijesti 01. jan 202210:50 0 komentara
Tuzla info (Doček Nove godine u Tuzli)

U velikim bh. gradovima priređen je javni doček Nove godine na otvorenom, pa je tako na hiljade građana veselo ušlo u 2022. godinu u Mostaru, Tuzli, Zenici, Trebinju, Banjaluci, Brčkom, Bihaću.

Više hiljada Zeničana sinoć su Novu godinu dočekali na Trgu Alije Izetbegovića uz organizovan novogodišnji koncert Mahira Mulalića i Isaka Šabanovića, koji se realizovao u okviru zimskog festivala “Zenica adventure 2021/2022”.

Zenica info (Doček Nove godine u Zenici

Posjetioci nisu krili oduševljenje koncertom, pjevali su zajedno sa izvođačima, plesali i na taj način podigli cjelokupnu euforiju uoči samog vatrometa, piše Zenica info. Također je navedeno da nije bilo većih intervencija i da je noć protekla mirno.

Sa sigurnosnog aspekta isto je bilo i u Tuzli gdje nisu zabilježeni veći incidenti niti nesreće. Tuzlaci su uz lokalne bendove “Salt City” i “VIS RETRO”, te bend iz Bihaća “Retro grupa” ušli u 2022. godinu. Uz dobru muziku, hranu i piće, u ponoć je upriličen i vatromet koji je oduševio sve prisutne, piše Tuzla info.

Regionalna muzička zvijezda Nina Badrić pobrinula se za pravi spektakl u Brčkom. Ona je zabavljala građane, kao i sve posjetitelje ovog grada na otvorenom dočeku nove 2022. godine.

Instagram (Doček Nove godine u Brčkom)

Više od 10.000 Mostaraca, ali i gostiju iz cijele BiH, kao i iz susjednih zemalja, okupili su se sinoć na Šetalištu, gdje je priređen doček Nove godine na otvorenom Sve njih je uz spektakularan vatromet, uvela energična Indira Levak ex Vladić, zaželjevši im zdravlje, sreću i ljubav. Kako piše Bljesak. info, novogodišnja noć je u gradu na Neretvi bila poprilično mirna.

Bljesak.info (Doček Nove godine u Mostaru)

Više hiljada Trebinjaca i gostiju iz cijelog regiona u Novu 2022. godinu uvela je Ana Bekuta koncertom za pamćenje na Trgu slobode. Više od dva sata je pjevala, a svi prisutni su uživali u njenim hitovima, piše Trebinje live.

Trebinje live (Doček Nove godine u Trebinju)

U Sarajevu nije bilo javnog dočeka Nove godine zbog epidemiološke situacije, ali su bez obzira na to glavni grad BiH posjetili brojni turisti, a za vatromet u ponoć su se pobrinuli građani.

N1 (Vatromet u Sarajevu u ponoć)

Odličnu atmosferu i u Bihaću pred velikim brojem građana napravila je i mlada pjevačica Džejla Ramović, pobjednica regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Visit Bihać (Doček Nove godine u Bihaću)

Tačno u ponoć zajedno sa pjevačicom Nedom Ukraden i pjevačem Petrom Grašom, gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković je otvorio šampanjac i poželio sretnu Novu godinu.

BN

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!