Vehabović – Rudež, Čavalić, Lojo, Brkanić i Kovač gosti Novog dana

Vijesti 22. nov 202215:51 0 komentara
N1

Sutra u Novom danu gledajte:

Više od 400 osoba u BiH okončalo je svoj život u prošloj godini. Pravila nema, mladi ljudi, situirani, starije osobe, samci ili porodični ljudi. Može li i kako društvo pomoći u prevenciji suicida? Gošća Novog dana je Nermina Vehabović – Rudež / psihologinja, psihoterapeutkinja.

Najmanje šestero ljudi izgubilo je živote u velikim poplavama koje su pogodile područje Balkana prije dva dana. Najviše je stradao sjeverozapad Albanije. Prijete li BiH poplave, da li smo spremni, koliko radimo i šta podrazumjeva prevencija, koje su upute za stanovništvo kako se trebaju pripremiti, te šta je čija nadležnost. Gosti Novog dana su Majda Kovač – portparolka FUCZ i Dženan Brkanić – direktor uprave civilne zaštite KS.

Da li “Black Friday” zaista nudi najviše popuste? Koji su ekonomski i marketinški aspekti Crnog petka? Koji su zakoni u BiH kada su u pitanju sniženja, garancije, povrat robe ili novca? Koliko se tokom crnog petka u BiH potroši? Šta se najčešće kupuje? O ovom fenomenu danas za Novi dan govori Admir Čavalić – Ekonomski analitičar.

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine obavila je jučer prvi trening u Weissenfelsu, gdje će sutra igrati utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Eurobasket, protiv Njemačke. Svih 12 igračica koje je selektor Goran Lojo pozvao za ovaj meč treniraju punim intenzitetom, zdravstveni bilten ekipe je odličan. Selektor Goran Lojo danas je naš gost uživo iz Njemačke.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!