Čula se je vriska: Stanić urlao na Dodika i nazvao ga idiotom (VIDEO)

Vijesti 27. okt 202113:32 > 13:41 5 komentara
Canva

"Vi ste umislili da sve počinje i završava sa vama", rekao je Miladin Stanić poslanik u NSRS u svom govoru koji je bio uvod u novi obračun sa Miloradom Dodikom.

U toku je posebna sjednica NSRS Miladin Stanić (SDS) u svom je obraćanju govorio o različitim problemima, osvrćući se na ponašanje člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda Milorada Dodika.

Slažemo se prije svega u činjenici da mi ne možemo prihvatiti nametnute zakone od strane visokog predstavnika. Ne možemo i nećemo i to da ste najgori na svijetu bićemo saglasni sa vama. Takođe se ne slažemo i sa nametnutim presudama i odlukama Ustavnog suda BiH. Ali mi nećemo da nas slijepac vodi i nećemo da budemo slijepo poslušni. Neprijatelji ratuju, prekinu rat i prave dogovor, a vi mislite da ste bogom dani da je vama dopušteno sve, izuzev toga što ste pretjerali svaku mjeru oko pljačke, da mislite da Parlament RS treba da mlatite sa njim kako se dopada jednom čovjeku. Samo je on važan, samo on ima pravo da pljačka, da štiti porodicu, svi mi ostali nemamo pravo. I samo da znate ukoliko bilo šta izgovorite (obraća se Dodiku) na bezobrazan način, kao što ste to do sada radili prema opoziciji, napustićemo sjednicu.

Milorad Dodik odmah je replicirao Staniću:

“Drago mi je gospodine Staniću imate takvu inspiraciju i da vas moja pojava tako inspiriše i omogućava vam jak imunitet da ste stalno u naponu. Mislim da mašite skroz, ništa novo niste rekli osim što trabunjate stalno isto“.

Stanić je zatim počeo da vrišti na Dodika.

“Tata ti trabunja! Ne možeš da mi govoriš ružne riječi”, rekao je Stanić nazivajući ga idiotom.

Milorad Dodik na žustri nastup Stanića reagovao je osmijehom i nastavio sa repliciranjem.

 

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare