VIP ulaznica za pozorišnu predstavu u Banjaluci 105 KM, ko će je priuštiti?

Vijesti 02. nov 202111:59 > 12:01 0 komentara
Tickets.rs

VIP ulaznice od 1. do 5. reda, za predstavu "Šećer je sitan, osim kad je kocka", u okviru festivala Kestenburg u Banjaluci je 105 KM.

Cijena ulaznice od 11. do 14. reda je 55 KM, od 6. do 10. iznosi 85 KM. Organizatori kažu da rezervacije nisu moguće, a pojedničana prodaja za građanstvo traje do 5. novembra.

“Nakon ovog termina karte će moći da kupuju samo pravna lica”,, naveli su.

“Cijene ulaznica za festival Kestenuburg su inače sve kategorizovane, je zbog pogoršane epidemiološke situacije smanjen broj sjedišta za publiku, a mi kao organizatori odlučili smo dodatno da smanjimo kapacitet da bismo obezbijedili sjedišta i za akreditovane novinare (tu smo računali oko 25-30 novinara koji stalno prate rad BSP-a). U planu nam je da cijena ulaznica za takmičarski program bude 5-15 KM, ali pokušavamo ipak do početka festivala da obezbijedimo sredstva sponzora kako bi ove ulaznice bile besplatne za sve građane, a tu prije svega mislimo na organizovane posjete srednjoškolaca i studenata Univerziteta u Banjoj Luci. U svakom slučaju novac od sponzora i onaj koji nam je odobren na konkurisma resornoh ministarstva nemamo namjeru da ulažemo u komercijalnu predstavu ŠEĆER JE SITAN ,OSIM KAD JE KOCKA i da umanjujemo cijenu koštanja predstave na svečanom zatvaranju”, kaže Aleksandar Pejaković, direktor festivala KESTENBURG.

Doaju da će sve informacije biće prezentovane na konferenciji za novinare.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!