Vremenska prognoza za subotu, nedjelju i ponedjeljak

Vijesti 10. sep 202108:37 0 komentara
N1

U Bosni i Hercegovini danas će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, a u poslijepodnevnim satima lokalnih pljuskova može biti na području Hercegovine.

Vjetar slab, u Bosni sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28 stepeni Celzijusovih, na jugu zemlje do 30.

U Sarajevu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura zraka oko 25 stepeni.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, prvog dana vikenda očekuje se pretežno sunčano prijepodne. Povećanje oblačnosti u drugoj polovini dana. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između osam i 13, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30 stepeni.

U nedjelju se prognozira malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između devet i 14, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30.

U ponedjeljak, u Bosni većinom se prognozira pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između osam i 13 stepeni, na jugu zemlje do 20. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30, na jugu zemlje do 32.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!