Vremenska prognoza za vikend u BiH

Vijesti 29. okt 202207:34 0 komentara
N1

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni sa maglom i niskom oblacima.

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje do 26 stupnjeva.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura oko 6, a najviša dnevna temperatura zraka oko 22 stupnja.

Sutra (nedjelja) U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24, na jugu do 26 stupnjeva.

Ponedjeljak – U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje do 26 stupnjeva.

Utorak – U Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje do 26 stupnjeva.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!