Vukanović: Oni su izvor zla, a moja je sva moć u telefonu od 100 KM

Vijesti 26. maj 202121:09 > 23:01 0 komentara

"Mi smo taoci 3-4 porodice i zločinačke organizacije koje se nazivaju strankama. Oni su izvor svakog zla. U RS se bez aminovanja Dodika ne može uraditi ništa", poručio je u večerašnjem Pressingu Nebojša Vukanović, poslanik u NSRS.

“Izbori su njima biti ili ne biti”

Vukanović kaže da on ne zavisi od izbora, ali da to za vladajuće strukture predstavlja biti ili ne biti.

“Od milijardu maraka će biti novo zaduženje. Izbori za mene nisu biti ili ne biti, ali za njih jesu jer su počinili toliko zločina prema ovom narodu. Svjesni su da ako siđu s vlasti i otkrije se jedno, to je dovoljno za tri doživotno”.

Mi smo taoci 3-4 porodice i zločinačke organizacije koje se nazivaju strankama. Oni su izvor svakog zla. U RS se bez aminovanja Dodika ne može uraditi ništa. Pogledajte njegovo bogatstvo danas i prije nego što je postao premijer. Uskoro ću objaviti screenshot njegove hacijende u Laktašima koji vodi do kraka autoputa. Da vidite kako je to raslo, kako se pojavljuje bazen pa ostalo sve. Pogledajte kod Luke Petrovića koji je na svom selu Zagora gdje niko ne živi napravio kuću u stilu Pabla Eskobara sa sedam pratećih objekata“, dodao je Vukanović.

Kaže da trenutno Milorad Dodik i Dragan Lukač nisu u najboljim odnosima.

Dodik i Lukač nisu baš u najboljim odnosima, to je sad igra moći. Biti ministar policije je veoma moćno, posebno u ovakvim totalitarnim društvima. To je igra moći, otprilike kao Vučić i Stefanović u Srbiji. Vrlo slično, samo se u RS to odigrava ispod radara. Ovo je samo poslata poruka Lukaču ko je glavni. Ranije su mijenjali zakon kada je Lukač pretukao neke ljude oko zgrade“.

Dodaje da se prilikom posljednjeg privođenja u Trebinju borio s policijom da mu ne uzmu telefone.

Apsolutno sam siguran da i mene prisluškuju, sa policijom sam se borio da mi ne uzmu dva telefona. Popadalo bi pola vlade, doveo bih druge ljude u opasnost. Ostalo, neka sve objave. Mene u prljavim poslovima nema. Ja se oslanjam isključivo na narod, moja je sva moć u telefonu koji ne košta 100 KM“.

“Nisu svjesni ni Bakir ni Dodik šta rade. Može se naći neko ko je fizički jači, a mentalno ograničeniji i napraviti problem. Mene je čovjek koji je bio slijep uhvatio za ruku i pitao: Je li istina da si osunećen? Nakon njegovih izjava. Može isto tako neko ko je fizički nadmoćniji doći”.

Uskoro video.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!