Vukanović: Sjetite se kako je bilo našim precima kada su išli preko Albanije

Vijesti 02. nov 202218:31 1 komentar
N1

"Oduzeli su borcima 78 miliona KM, a dali 56 miliona Sultanu od bruneja. Stići će ih pravda i došli smo da pošaljemo jasne poruke, ovo je treći skup i dat će Bog da bude treća sreća", kazao je na početku večerašnjeg skupa opozicije u Banjaluci, Nebojša Vukanović koji je kazao da će večeras biti neka vrsta moderatora skupa.

“Nema razloga, mnogi su od vas klonuli i razočarani. Sjetite se kako je bilo našim precima kada su išli preko Albanije, ostavili porodice pa su se vratili na konjima, kao slavna naša vojska. I mi ćemo se dići iz pepela. Nemojte se predavati i klonuti duhom”, kazao je Vukanović.

Nakon njega se obratio Milan Radović iz SDS-a.

“Dobro veče dobri ljudi, hvala vam što ste došli večeras. Ovo je režimska televizija RS koja etiketira svakog ko je kritičar vlasti. Vi ste došli ovdje čistog srca. Ja vjerujem u vas. Režimska televizija je izvijestila prošli put da nas je bilo 2.000 a njih 50.000. To je objektivna televizija”, kazao je na početku.

“Da li će sada CIK biti nelegalan? Da li je od sutra nelegalni CIK? Da li od sutra vraćamo nadležnosti tako što ćemo sudove prebaciti ovdje? Da li ćemo od sutra imati vojsku RS? Da li ćemo vratiti sve nadležnosti? Nećemo jer je sve verifikovano”, kazao je.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare