Vukanović: Šukalo je uhvaćen s teškim narkoticima, treba odmah podnijeti ostavku

Vijesti 15. nov 202113:42 6 komentara
Nebojša Vukanović
Nebojša Vukanović (N1)

Narodni poslanik Nebojša Vukanović komentirao je hapšenje savjetnika Milorada Dodika, Marka Šukala, kod kojeg je policija tokom vikenda pronašla drogu. Kazao je kako je riječ o velikom skandalu i da je Šukalo trebao odmah podnijeti ostavku.

“Kod Šukala su našli ecstasy i kokain. Teški ovisnik o teškim drogama. Kada vidimo da je to čovjek koji je ustavotvorac, piše izmjene Ustava i zakone, koji je drugi čovjek u vlasti, obavlja visoku dužnost i savjetuje predsjednika SNSD-a i člana Predsjedništva, to je nevjerovatan skandal zbog koga bi pala vlada u svakoj normalnoj zemlji. Jer je drugi čovjek izvršnih poslova, zamjenik sekretara Vlade uhvaćen s teškim narkoticima odmah trebao podnijeti ostavku i naravno čovjek koji ga je birao za savjetnika – Milorad Dodik”, rekao je Vukanović.

Istakao je kako očekuje da se podnesu računi te da se ispita ko je distributer i kako je Šukalo došao do kokaina.

“Zamislite da RS ide kokainskom rutom”, dodao je.

Podsjetimo, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su u dane proteklog vikenda izvršili racije u tri ugostiteljska objekta. Zbog posjedovanja droge uhapšene su tri osobe A.P. iz Banjaluke kod kojeg je pronađeno i oduzeto 0,40 grama kokaina, M.Š. iz Gradiške kod kojeg je pronađeno i oduzeto 0,80 grama kokaina i jedna tableta ekstazija i I.J. iz Banjaluke kod kojeg je pronađeno i oduzeto 0,83 grama marihuane.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare