Vulin optužio Komšića da “između dva zalogaja srpskog hljeba” pljuje po Srbiji

Vijesti 28. mar 202209:29 > 11:02 8 komentara
Aleksandar Vulin (BN TV)

Srbijanski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da "oni koji su bombardovali Jugoslaviju nemaju moralno pravo da od Srbije traže da uvede sankcije Rusiji i uništi vjekovno prijateljstvo".

Vulin je za televiziju Pink ocijenio da je sukob u Ukrajini pokrenuo talas rusofobije koja se po njegovim riječima, uvijek završava srbofobijom.

“Svako ko je mrzio Rusiju, nije volio Srbiju. Sve što danas rade ruskoj djeci radili bi sutra srpskoj”, ocijenio je Vulin.

Srbijanski ministar je ponovio da uspostava “srpskog sveta” ostaje njegova politička misija.

“Nikad nije bilo Velike Srbije, kamo sreće da je postojala, ali je Hitler napravio Veliku Albaniju. Svi narodi imaju prirodnu težnju da se ujedine, samo Srbi ne smiju”, naveo je Vulin.

Dodao je da stabilnost Balkana “zavisi” od Srbije i optužio lidere pojedinih zemalja u regionu da “hoće žito, ulje, vakcine iz Srbije, a pljuju po njoj”.

“(Željko) Komšić i (Milo) Đukanović između dva zalogaja srpskog hljeba pljuju po Srbiji. Kad im treba sve, od vakcine protiv korona virusa do hljeba, tu im je Srbija, a Crna Gora i Bosna i Hercegovina neće da uđu u ‘Otvoreni Balkan’, jer to je kako kažu, Vučićev velikosrpski projekat”, ocijenio je Vulin.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare