Zahiragić objavio predizborni spot iz kafane: “Jedan budala, a svi pametni”

Vijesti 19. sep 202212:07 2 komentara
Screenshot

Predizborna kampanja u Bosni i Hercegovini u punom je jeku. Kandidati pokušavaju osvojiti potencijalne glasače zanimljivim spotovima. Neki su se javili iz polja kukuruza, aludirajući da će se zalagati za bolju poljoprivredu, drugi posmatrali zvijezde i zaključili da neće više da gledaju "velikog medvjeda" na vlasti. Svako na svoj način, domišljatim spotom, želi pobrati još koju simpatiju pred Opće izbore koji će se održati 2. oktobra.

Tokom vikenda Haris Zahiragić je objavio predizborni spot u kojem je, između ostalog, pokušao prikazati šta je on do sada uradio za Kanton Sarajevo i zbog čega zaslužuje glas.

Spot je snimljen u kafani, a započinje tako što se jedan mladić kladi na sportske utakmice, zatim pali TV u trenutku kada se pojavljuje Zahiragić. Konstatuje da ga Zahiragić nervira. Ostali prisutni u kafani su za Zahiragića i nabrajaju šta je dobro uradio za vrijeme svog mandata u Skupštini KS. Na kraju, zaključuju, “SDA se vraća u Sarajevo”.

Uostalom, pogledajte spot:

Igor Stojanović, SDP-ov kandidat za Skupštinu KS u svom predizbornom spotu predstavio se kao trener na košarkaškoj utakmici, do su kandidati njegovi igrači.

I Savez za bolju budućnost BiH je tokom vikenda objavio svoju predizbornu himnu za Opće izbore 2022. godine čiji autor i izvođač je Aid Rifatbegović, a narator Izudin Bajrović. Himna SBB-a zove se “Srebrna Arija”.

Zanimljive predizborne spotove do sada su objavili Hamdija Lipovača, kandidat Stranke za Bosnu i Hercegovinu za Parlamentarnu skupštinu BiH i predsjednik DNS-a Nenad Nešić pod nazivom “Daleko je mliječni put, treći put treba da biramo”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare