Zametica, Ramić, Miličević, Ljuca i Karić gosti Dana uživo

Vijesti 19. jan 202214:09 0 komentara
N1

U emisiji "Dan uživo" danas pratimo posjetu Samanthe Power, administratorice Američke agencije za međunarodni razvoj, USAID, Bosni i Hercegovini, kao i sve aktuelnosti iz zemlje, regije i svijeta.

Izvještavamo o enormnom skoku novozaraženih koronavirusom u svim zemljama regije. Naši reporteri donose posljednje informacije sa terena.

Nakon jučerašnnje akcije spašavanja tri planinara na Bjelašnici danas govorimo o izazovima koje planina nosi i značaju dobre pripreme. Uživajte u ljepotama, ali ne potcjenjujte planinu i ne precjenjujte sebe, naše su današnje poruke, a u studiju je Edin Zametica iz GSS Sarajevo.

O aktuelnoj političkoj situaciji, atmosferi među povratnicima u Republici Srpskoj nakon incidenata i obilježavanja neustavnog dana ovog entiteta danas razgovaramo sa Edinom Ramićem, ministrom za izbjeglice i raseljena lica FBiH, te potpredsjednikom SDA.

O eventualnom povratku u institucije, Vučićevoj poruci, Dodikovoj aktuelnoj politici, snazi opozicije koja se vrlo često dovodi u pitanje za “Dan uživo” govori Milan Miličević, predsjednik GO SDS-a i načelnik Općine Teslić.

Sedmica u toku posvećena je podizanju svjesti o izuzetno rasprostranjenom raku grlića materice pa o ovoj dijagnozi, a ponajviše prevenciji i faktorima rizika, danas govorimo i mi. Sa nama je prof.dr. Dženita Ljuca, ginekolog.

Muzički gost emisije je muzičar iz Zenice, Zlatan Karić, koji ima novi singl – “Glas anđela”. Ko su za njega anđeli, saznajte u “Danu uživo”.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!