Zeka, Rajkovača, Duraković, Kovač, Kapo i Avdić gosti Novog dana

Vijesti 06. okt 202213:57 0 komentara
N1

Sutra u Novom danu gledajte:

Krađa, prevara, korupcija – često korišteni termini u analizama izbora u BiH. Na “izborni inženjering” i neregularnosti upućuje i nezavisni kandidat za potpredsjednika RS, Ćamil Duraković, naš sutrašnji gost.

“Ništa ne smije biti razlog da masovno ne izađemo na proteste. Ne za bilo kog kanidata, već protiv pljačke. Pljačka narodne volje, najteža je pljačka.” Ovako je na protest u Banjaluci pozvao novinar Miljan Kovač, koji za “Novi dan” komentariše odziv građana, razloge okupljanja, poruke opozicije, reakcije vlasti.

UKC RS i Centar za rak kralja Huseina iz Kraljevine Jordan, najbolji centar u toj državi ali i u regiji arapskih zemalja, potpisali su ugovor o saradnji. Isti će omogućiti da onkološki pacijenti UKC-a na liječenje mogu biti poslati u Aman. Naši gosti sutra će biti Mato Zeko, ambasador BiH u Jordanu i Zvezdana Rajkovača, pomoćnica direktora za medicinske poslove UKC Banjaluka.

Plivački miting pod nazivom “PLIVAČKI (RE)START 2022”, biće održan 8.10. u Sarajevu, u organizacija Plivačkog kluba SPID i Plivačkog kluba Sport time. Nastupiće neki od najboljih plivača i paraplivača iz regije i Evrope. Naši gosti će biti predstavnici i treneri klubova organizatora, Amel Kapo i Evelin Avdić, te plivač Arian Kadić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!