Zekanović u Saboru izvadio vrećicu s bijelim prahom: Ovo sam našao na Pantovčaku

Podijeli:
Izvor: N1

Nezavisni saborski zastupnik Hrvoje Zekanović u Saboru je jutros izveo performans - za saborsku govornicu došao je s vrećicom u kojoj je bio bijeli prah.

“Evo nekih simptoma prema kojima se može prepoznati ovisnika o kokainu; često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenice… Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima razvijen smisao za prevaru i laž svake vrste…”, započeo je Zekanović svoj govor te potom iz džepa izvukao vrećicu.

“Jučer sam šetao po Pantovčaku (sjedište zgrade Predsjedništva RH, op.a.), sasvim slučajno, i tamo negdje posred Pantovčaka pronašao sam ovo. Unutra je upravo ono što vi mislite da je”, rekao je Zekanović i počeo mahati vrećicom bijelog praha.

Rekao je da ovim putem poziva ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i službu za borbu protiv zloporabe narkotika da se “pozabave ovim i naprave izvide na Pantovčaku”.

“Priča o momku Zoranu koji je odrastao u betonskom neboderu na 15. katu”

Nakon toga je rekao da bi “ispričao jednu drugu priču o momku koji se zove Zoran koji je odrastao u betonskom neboderu na 15. katu, u Novom Zagrebu”.

“On bi često u svojoj dnevnoj sobi raspalio ‘Heroj ulice’, zalijepio nosić na prozorsko staklo i gledao što rade njegovi vršnjaci. Ali on nije napravio domaći uradak pa ga mama i tata nisu pustili na ulicu. No kad je prošlo to razdoblje, on se dočepao maturalnog plesa. Tamo je pušio travu, što je nekoliko puta slavodobitno priznao medijima. Taj gospodin je zatim ušao u politiku i čak postao predsjednikom Socijaldemokratske partije. Postao je i predsjednik Vlade naše države, a nažalost i predsjednik države. To je lik koji danas, u situaciji kad jedna Finska itekako strahuje za svoju egzistenciju, on prijeti finskoj suludim idejama”, rekao je Zekanović.

O Milanovićevim izjavama za Finsku i BiH

Zatim se osvrnuo na Milanovićeve jučerašnje izjave oko blokade ulaska Finske i Švedske u NATO.

“Kad strahuju za živu glavu on prijeti Finskoj suludim idejama. Nije on jedini i ne likuje jedino Putin na njegovim suludim idejama, koji danas citira predsjednika Hrvatske. Podržavaju ga i drugovi iz Mosta”, rekao je.

“Stvar je jasna. Neka se ispita moj navod”, kazao je mahajući opet vrećicom kokaina i dodao: “I neka se stranke koje ga podržavaju izjasne, makar o njegovim psovkama.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar