Zildžić: Ja sam u tom sukobu bio objekat, a ne subjekat

Vijesti 24. jun 202209:33 > 13:10 3 komentara
N1

"Ja sam u tom kako ga vi nazivate sukobom, ja ću ga nazvati verbalnim sukobom, objekat, a ne subjekat", reako je Salko Zildžić, član Komisije za pitanja mladih FBiH i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH (SDA), gostujući u jutarnjem programu N1.

Salko Zildžić, između ostalog, govorio je o zaključcima tematske konferecije “Kako do boljih prilika za mlade u FBiH” usvojenih prije mjesec dana.

Na pitanje kakvu poruku kao zastupnik i član Komisije za pitanja mladih šalje učešćem u sukobu na sjednici Kantonalnog odbora SDA u Tuzli, i užasnim snimcima koji su prije nekoliko dana izašli u javnost, Zildžić kaže:

“Nemile scene, ali to se dešava. Izašlo je u eter, a to ne znači da se to ne dešava u drugim strankama. Ako je neko dio iste stranke ne znači da dijeli ista mišljenja po nekim pitanjima. Moje mišljenje se razlikuje od dotičnog gospodina. Ja sam se oglasio po tom pitanju. Ja to nisam radio u Parlamentu, prema mladim ljudima. Moje poruke koje su javne možete jasno isčitati. Ne vidim zašto bih to stalno ponavljao, ja sam rekao svoj stav nedavno i očitovao sam se po tom pitanju”, kaže Zildžić.

Sukob na sjednici SDA Tuzla: Zildžić i Mandžić nasrnuli jedan na drugog (VIDEO)

Izbjegao je javno izvinjenje zbog nemilih scena na sjednici KO SDA u Tuzli rekavši da je on u ovom slučaju objekat, a ne subjekat.

“Ja sam u tom kako ga vi nazivate sukobom, ja ću ga nazvati verbalnim sukobom, objekat, a ne subjekat. Nije mi ugodno što se to desilo”, kazao je Zildžić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare