Društvo finske premijerke u Hrvatskoj, golim grudima pozdravile kapetana

Viralno 24. avg 202218:123 komentara
Izvor: TIKTOK

Manekenka Sabina Särkkä, koja je u toplesu ljubila djevojku na tulumu kod finske premijerke Sanne Marin, voli otkrivati svoje grudi. Jasno je to i pri pogledu na njezin Instagram profil. Zbog toples poljupca se Sabina izvinila i poručila da joj je žao, no je li tome tako - djelimično govori i njena prošlost.

Svoje grudi voli pokazivati cijelom svijetu, a na njenom TikTok profilu objavljen je  video na kojem manekenka s prijateljicama pokazuje grudi trajektu Jadrolinije, koji prolazi pokraj njihovog broda. Nije poznato kad je snimka nastala, no kapetan je njihov pozdrav nagradio brodskom sirenom.

@sabinasarkka Tässä on ollut vähä kaikennäköistä @Julia Toivola #foryoupage @Lotta Soini @Dr. Rannisto ♬ alkuperäinen ääni - Sabina Särkkä

Jasno je i da je manekenka uživala na putovanju i ljetovanju u Hrvatskoj, nahvalila je prekrasna mjesta i ukusnu hranu. “Takav osjećaj ne možete dobiti nigdje drugdje”, poručila je Sabina o ljetovanju u Hrvatskoj na društvenim mrežama. Iako je neke zanimalo je li se na brodu nalazila i Sanna Marin, odgovor nisu dobili.

 

Komentari

Vaš komentar