Svjetsko čudo u Čapljini: Gradonačelnik se pojavio kao hologram

Viralno 30. sep 202213:423 komentara
Izvor: Bljesak info

Nesvakidašnja i situacija koja se dosada vjerovatno nikada nije vidjela ni u svijetu, desila se upravo danas u Čapljini kada se gradonačelnik ovog grada Smiljan Vidić obratio okupljenima putem holograma, predstavivši tako izvještaj o radu između dvije sjednice.

Pored redovnih događaja koji su sastavni dio sjednice, nezaboravan će ostati upravo trenutak kada se prisutnima putem holograma obratio gradonačelnik Smiljanić.

Okupljenima je ovaj prikaz bio zanimljiv i nevjerovatan, a Smiljanić je, kako piše Bljesak info ovime nastojao pokazati kako grad tehnološki napreduje u svakom pogledu.

Bljesak info

Inače, ovoj svečanoj sjednici je prisustvovao veliki broj političara sa svih nivoa vlasti – od Borjane Krišto, kandidatkinja HDZ-a za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine preko Dragana Čovića, lidera HDZ-a do Nevenka Hercega, premijera HNK-a…, ali i izaslanika Vlade Hrvatske.

U redovnom izvještaju je, između ostalog,  istako kako je Gradska uprava u proteklom periodu uradila veliki broj projekata u Čapljini – od infrastrukturnih, preko razvojnih i privrednih, ali najviše onih koji se tiču mladih.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad
Komentari

Vaš komentar