Đajić: Kiseonik je ispravan, Stanivuković je pokazao bolesne ambicije

Vijesti 28. sep 202112:25 > 12:26 12 komentara
N1 BiH

"Odgovorno tvrdim da je kiseonik ispravan. Draško Stanivuković je pokazao svoju političku pohlepu i bolesne ambicije", rekao je generalni direktor UKC RS Vlado Đajić poslanicima u NSRS.

“Kiseonik provjeravamo, imamo dozatore na respiratorima. Ne pokazuju nikakve greške. Imamo kliničku situaciju kada stavimo masku na pacijenta i stavimo aparat na prst da mjerimo, istovremeno kiseonik raste. Imamo gasne analizie koje pokazuju da nema štetnih materija ugljen dioksiada već kolike je situracije kiseonik”, kazao je Đajić.

Istakao je kako je “svima jasno, osim što je Draško Stanivuković pokazao svoju političku pohlepu”.

“Evidentno je da je neko nasamario Draška Stanivukovića i vjerovatno ga je Vasković svojim poluinformacijama i lažiam dokusurio. On je nasjeo i krenu u hajku u ovom trenutku bez povratka. Pokazao je bolesne ambicije i političku nepromišljenost. Spremnost da gazi po vlastitom narodu da bi osvojio republičku vlast, a iznevjerio glasače i narod RS”, zaključio je Đajić.

Podsjetimo, u Banjaluci je u toku sjednica NSRS na kojoj se, između ostalog, raspravlja i o aferi “Kiseonik”. Premijer RS Radovan Višković kazao je poslanicima kako je referentna laboratorija iz Beograda uzela uzorke jutros oko osam sati te da će analiza kiseonika biti poznata tokom dana.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare