Radović: Begić pada na niske grane kriveći druge za ono što je sam dozvolio

Vijesti 01. feb 202216:32 > 16:32 0 komentara
SDS

Bivši odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić, koji se iz javnosti povukao nakon skandala sa eksplicitnim privatnim videosnimkom, danas je otkrio i koje su ga osobe ucjenjivale zbog tog snimka, a među njima je naveo i narodnog poslanika Milana Radovića, naglašavajući da on stoji iza svega. Na te optužbe je odmah reagovao i Milan Radović koji je, između ostalog, poručio da ga je Begić pokušao javno diskreditovati iznoseći, kako kaže, niz neistina i optužbi na njegov račun.

“Odgovorno tvrdim da se radi o pokušaju manipulacije javnošću i spreman sam da da izjavu nadležnom tužilaštvu vezano za njegove optužbe”, naveo je Radović.

Radović je rekao i da mu je žao što je Begić pao na tako niske grane pa pokušava da okrivi druge ljude za ono što je sebi dozvolio, a ustvari ne može da prihvati odgovornost za svoje postupke.

“Javno iznošenje neistina na moj račun jeste maliciozni pokušaj stvaranja sažaljenja ljudi. Umjesto toga, kao neko ko je bio odbornik PDP-a, ostao je dužan da odgovori na dva veoma važna pitanja: Zašto se sam snimao sa svojim telefonom i kome i kada je taj snimak poslao jer je očito da mu niko nije mogao skinuti snimak sa njegovog privatnog telefona”, napisao je na Facebooku Radović.

Podsjetimo, Begić, koji se iz javnosti povukao nakon skandala sa eksplicitnim privatnim video snimkom, danas je iznio detalje ucjena koje su prethodile objavljivanju videa prije skoro dva mjeseca.

Rekao je i to da je broj sa kojeg je ucjenjivan otkrio preko ljudi iz obavještajnih agencija tri države – Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije, a otkrio je i ime osobe kojoj je broj, navodno, pripadao i imena, kako ih je nazvao, nalogodavaca iz političkog vrha.

Neposredno pred konferenciju, Begić je kratko ispred Narodne skupštine Republike Srpske razgovarao sa ministrom pravde RS Antonom Kasipovićem koji mu je predložio da sutra zakaže razgovor kako bi mu predstavio detalje koje ima.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!