Stanivuković pozvao SNSD da ga odmah smijene: “Doživjet će debakl”

Vijesti 21. feb 202212:50 > 14:57 5 komentara
N1

Nakon što je predsjednik Gradskog odbora SNSD Vlado Đajić pozvao je Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke da podnese ostavku, Stanivuković mu je odgovorio da je u srijedu sjednica Skupštine grada, te pozivao SNSD da na dnevni red doda tačku o njegovom opozivu.

“Mogu to da urade sad u srijedu ili bilo kada, ja ih pozivam, ali doživjet će debakl”, rekao je.

Naveo je i da je ovo teren na kojem još uvijek dominira režim.

“Čak i ako to učine pet minuta pred sjednicu”, kazao Stanivuković, uvažiće prijedlog većine u Skupštini dodaće tačku o svom opozivu u dnevni red sjednice. Gradonačelnik to može, ali koalicija u Skupštini za to, tvrdi, nema hrabrosti

SNSD oštro PDP-u i Stanivukoviću: Prepustite Banjaluku pametnijim i sposobnijim

Čestitao je svima koji su postigli uspjeh na izborima Savjeta mjesnih zajednica.

“Očekujem da će ti ljudi, bez obzira iz koje političke organizacije dolazili, da će surađivati i sa skupštinom, i sa gradom i sa načelnicima i da ćemo imati važnu koheziju. Moja važna poruka je bez obzira ko je pobijedio i iz koje je mjesne zajednice ili političke organizacije, grad Banjaluka će posvećno da radi za svaku mjesnu zajednicu i nikakvi izbori ili veća izlaznost ili manje, ne mogu i ne smiju da grad Banjaluka posmatra mjesne zajednice na važan način i da ulaže ravnomjerno“, rekao je Stanivuković.

Nekoliko puta je ponovio:

“U 43 mjesne zajednice sam pobijedio kao gradonačelnik, PDP je pobijedio u samo sedam, sada smo pobijedili u 14. Što znači, da naša stranačka infrastruktura je narasla sa sedam na 14 mjesnih zajednica. To su egzaktni podaci.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare